Ιωάννινα|Υπενθύμιση !Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ


 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 1, αθλητικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα  Σάββατο 20-01-2024 και ώρα 19:00', στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» 

Αποφασίστηκε:

-προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων, επί της οδού Φώτου Τζαβέλλα, το Σάββατο 20-01-2024 και από ώρα 15:00’, έως πέρατος του ποδοσφαιρικού αγώνα. 


- προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Φώτου Τζαβέλλα, το Σάββατο 20-01-2024 και από ώρα 16:00’, έως πέρατος του ποδοσφαιρικού αγώνα. 


Η τοποθέτηση προσωρινής σήμανσης θα γίνει με ευθύνη – μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, το οποίο εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί. 


Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων. 


Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.), όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. 


Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης ανάγκης. 


Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την δημοσίευση της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτηση της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν.3861/2010, την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων σήμανσης και την παρουσία τροχονόμων του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.- 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]