Γιώργος Λυγγερίδης: «Σας ευχαριστούμε» – Η συγκινητική επιστολή της οικογένειας του αδικοχαμένου αστυνομικού


 Η οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη, του αστυνομικού που έχασε την ζωή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, δύο εβδομάδες μετά το τελευταίο αντίο, απευθύνουν ένα δημόσιο «ευχαριστώ» σε όσους στάθηκαν δίπλα τους στην τόσο σκληρή δοκιμασία που τους επιφύλαξε η μοίρα.


Σύμφωνα με το makthes, με επιστολή τους, απευθύνονται σε όσους τους στήριξαν ηθικά, σε όσους έσπευσαν να δώσουν αίμα για το Γιώργο, στους ανθρώπους του νοσοκομείου της Νίκαιας, την ΕΛ.ΑΣ, την κυβέρνηση και την υπηρεσία του Γιώργου «τη δεύτερη οικογένειά του», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, θέλοντας να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους.

Η επιστολή

«Η οικογένεια του ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ Γεωργίου, με την παρούσα επιστολή, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλο τον κόσμο για την ηθική στήριξη και για την πρωτοφανή συμμετοχή του κατά τη διαδικασία της αιμοδοσίας στον τραυματισμό του παιδιού μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους και προσωπικό του κυλικείου που μας έδειξαν να καταλάβουμε τι σημαίνει “ανθρωπιά”.


Ακόμη, ευχαριστούμε όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την ψυχολογική και λοιπή υποστήριξη από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, όπως επίσης και σύσσωμη την Ελληνική κυβέρνηση που στέκεται στο πλευρό μας στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μας.


Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τη δεύτερη οικογένεια του Γιώργου που είναι η Υπηρεσία του, η Υ.Α.Τ. Αττικής.

πηγή enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]