ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ο Λάμπρος Γεωργόπουλος για την τοποθέτηση Προεδρείου και Επιτροπής στην Περιφέρεια Ηπείρου


 Σήμερα "εκλέχθηκε" το Προεδρείο του Νέου Περιφερειακού Συμβουλίου και η πρόσφατα ψηφισμένη/νομοθετημένη Περιφερειακή Επιτροπή.
Οι Κυβερνήσεις, φροντίζουν -με το ...αζημίωτο-, σε αγαστή συνεργασία με τους υποβοηθούμενους εκλογικά Περιφερειάρχες τους, να τους δίνουν υπερεξουσίες. 
Κανένα "λίκνο της Δημοκρατίας", οπως δήλωσε η "εκνεουτοποθετημένη" Πρόεδρος του Συμβουλίου, δε μπορεί να αποτελέσει το Περιφερειακό Συμβούλιο υπό αυτό το καθεστώς και την μόνιμη Περιφερειακή Αρχή. 
Από μόνη της, είναι ο ορισμός του καθεστωτισμού, της τριτοκοσμικότητας (ενδεικτική η ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου στα ..σκαλιά) και δυστυχώς, το λίκνο της οπισθοδρόμησης του τόπου, της φτωχοποίησης και της δημογραφικής ερημοποίησής του.  
Είναι πλέον ολοφάνερο σε όλους τους Ηπειρώτες - ακόμη και σε όσους τον ψήφισαν πριν λίγους μήνες -πως ήδη, με το που μπήκε το 2024 και ξεκίνησε η νέα Περιφερειακή Περίοδος, ότι ο Περιφερειάρχης είναι γυμνός.
Γυμνός από αποτελέσματα, γυμνός πλέον από έργο, γυμνός από οποιονδήποτε σχεδιασμό.
Η περίοδος Καχριμανη τελείωσε, δυστυχώς για την Ήπειρο θα τελειώσει με επιζήμια χρονοκαθυστερηση 5 χρόνια μετά.
Εμείς, με όλες μας τις δυναμεις δε θα αφήσουμε αυτή την περίοδο να περάσει ανεκμετάλλευτη, είμαστε εδώ όχι για  τις εθιμοτυπικές συνεδριάσεις που είναι μια από τα ίδια πολλά χρόνια τώρα, αλλά για τις ουσιαστικές αποφάσεις που θα πρέπει να παρθούν το επόμενο διάστημα.
Για άπλετο ΦΩΣ στην Ήπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]