Συντάξεις Φεβρουαρίου 2024: Ποιοι πάνε σήμερα στα ΑΤΜ

 


Από σήμερα  το απόγευμα θα αρχίζει να  γίνεται η κατάθεση των ποσών συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου σε ορισμένους  τραπεζικούς λογαριασμούς δικαιούχων. Αναλυτικά:

Οι κύριες συντάξεις

–ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ


Τα τέως ταμεία μη Μισθωτών (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ) θα πληρώσουν αύριο Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 τις  κύριες  συντάξεις . Επίσης την ίδια ημέρα θα δοθούν και οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν. 4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα). Ωστόσο η κατάθεση του ποσού των συντάξεων θα γίνει σήμερα το απόγευμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

-ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες , ΟΤΕ, ΔΕΗ, Λοιπά εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ], Δημόσιο


Ενώ οι  κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] θα δοθούν τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024. Ωστόσο  τα χρήματα των συντάξεων θα κατατεθούν το απόγευμα  της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Οι επικουρικές συντάξεις

Αύριο, Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου θα πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεων μισθωτών (ιδιωτικού τομέα) και μη μισθωτών στους ασφαλισμένους. Ενώ η κατάθεση του ποσού θα γίνει σήμερα το απόγευμα.Σημειώνεται δε πως τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου θα καταβληθούν  οι επικουρικές συντάξεων μισθωτών εργαζομένων του δημοσίου τομέα. Ωστόσο τα χρήματα θα κατατεθούν το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου.

πηγή enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]