Ιωάννινα:Ένας ....παιδικός σταθμός όνειρο!

 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, η παράδοση εξοπλισμού και η διαμόρφωση του 2ου Παιδικού Σταθμού του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών από την ΙΚΕΑ. Στην παράδοση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κος Πάνου Δημήτριος, η Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής κα Θάνου Φωτεινή, η Διευθύντρια Διοικητικού – Οικονομικού κ. Γκάσα Ευαγγελία και ο Store Market Operation Manager του καταστήματος Ιωαννίνων κος Μπαλάφας Γρηγόριος.

Την διαμόρφωση του 2ου Παιδικού Σταθμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», ανέλαβε η ΙΚΕΑ μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «Σταθμοί Χαράς», όπου μέσω αυτού διαμορφώνει και εξοπλίζει Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.




Η ΙΚΕΑ και η έμπειρη ομάδα της διακοσμητών της, εξόπλισαν και διαμόρφωσαν εξολοκλήρου 2 αίθουσες του 2ου Παιδικού Σταθμού, θέτοντας  έτσι τις βάσεις για την δημιουργία βρεφικού τμήματος στον συγκεκριμένο Σταθμό. Ο χώρος πλέον είναι ακόμα πιο φιλόξενος και λειτουργικός ενισχύοντας την δημιουργικότητα των φιλοξενούμενων νηπίων καθώς είναι γεμάτος παιχνίδια, αξεσουάρ και όμορφα έπιπλα.


Από την μεριά του ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» θέλει να ευχαριστήσει την ΙΚΕΑ, τους έμπειρους σχεδιαστές που πραγματοποίησαν την μελέτη αλλά και όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτού του υπέροχου εγχειρήματος. Ευελπιστεί επίσης, να συνεχιστεί αυτή η πραγματικά πολύτιμη πρωτοβουλία της ΙΚΕΑ, διότι έτσι όλο και περισσότεροι «Σταθμοί Χαράς» θα παρέχουν στα βρέφη και στα νήπια που φιλοξενούνται ένα ευχάριστο, λειτουργικό και γεμάτο χρώματα περιβάλλον. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]