Μεγάλη Συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τους Ρεβάνς από την ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ
Η ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ διοργανώνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στην μουσική σκηνή Avlaia Live (Λεωφ. Παπανδρέου, πίσω από το πάρκινγκ), μεγάλη συναυλία με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τους «Ρεβάνς». Το πρόγραμμα ανοίγει στις 20.00 το τοπικό μουσικό συγκρότημα «Χαγιάλ».


 


Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις που διακινούνται από τις ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ και τις Τομεακές Οργανώσεις Ιωαννίνων και ΑΕΙ της ΚΝΕ.


 


Η Ρίτα Αντωνοπούλου με την αγάπη του κόσμου στην καρδιά, με σεβασμό και λατρεία στην τέχνη που υπηρετεί, συναντά τους Ρεβάνς, ένα συγκρότημα εξαιρετικών νέων μουσικών οι οποίοι ήδη χαράζουν τη δική τους πορεία με το δικό τους ιδιαίτερο ήχο και στίχο, με ταλέντο, ήθος και ψυχή που όμοιά τους σπάνια βρίσκει κανείς.


 


Ενωμένοι οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο κοινό μία παράσταση που λέει την αλήθεια. Μια παράσταση που αφυπνίζει, ξεσηκώνει, εμψυχώνει, συγκινεί και γιατρεύει.


 


Ο στόχος είναι να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι ένα κι ότι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο… δεν υπάρχει πιο ισχυρό μέσο ένωσης των ανθρώπων από τη μουσική.


 


Με μια εκρηκτική χημεία επί σκηνής, η Ρίτα Αντωνοπούλου κι οι Ρεβάνς, υπόσχονται να μας χαρίσουν μια παράσταση που θα είναι για όλους μας σημείο αναφοράς.


 


Με τους «Ρεβάνς» παίζουν οι:


·         Αστέρης Κωνσταντίνου – κιθάρα, λαούτο, ηλ. μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή


·         Χρήστος Ελ .Παπαδόπουλος – κλαρινέτο, σαξόφωνο, φωνή


·         Γρηγόρης Οικονόμου – τύμπανα


·         Βασίλης Νικολόπουλος – ηλ. μπάσο


·         Άγγελος Αθανασιάδης – ηλ. Κιθάρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]