ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων
Στο κλίμα των ημερών των Χριστουγέννων, το Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων.


Αναλυτικά:


Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:30, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής», θα πραγματοποιηθεί συναυλία κιθάρας των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων. Συμμετέχουν μαθητές των τάξεων της Μελίνας Βλάχου, της Φωτεινής Κοτσιάφτη, του Γιάννη Μάνου, του Αλέξη Μπάγια και της Φωτεινής Τσουμάνη.


Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00, η Σχολή Τρομπέτας και η Σχολή Φλάουτου του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων θα ερμηνεύσουν εορταστικές μελωδίες στις οδούς Μελανίδη και Βλαχλείδη. Διδασκαλία - Μουσική διεύθυνση: Νίκος Κυπριώτης, Μαρία Μεσσάρη.


Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής», θα πραγματοποιηθεί συναυλία των σπουδαστών των Σχολών Τρομπέτας, Μονωδίας και Φλάουτου του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων με τίτλο «Μελωδίες των Χριστουγέννων». Διδασκαλία: Νίκος Κυπριώτης, Ειρήνη Δόβα και Μαρία Μεσσάρη αντίστοιχα.


Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα δοθεί εορταστική συναυλία με τίτλο «Και επί Γης ειρήνη». Συμμετέχουν η Νεανική Ορχήστρα Ντο Ρε Μι, η Μικτή Χορωδία Cantus και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου.


Μουσική Διεύθυνση- ενορχηστρώσεις: Γεράσιμος Λώλης. Διδασκαλία χορωδίας: Κωνσταντίνα Μήλια. Στο πιάνο συνοδεύει η Πηνελόπη Λιαροστάθη.


 


Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου, βραδιά με τίτλο: «Christmas strings» με τις Σχολές Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων. Διδασκαλία: Βάσω Αρλέτου, Μαριάνθη Καψάλη, Απόστολος Παπαπέτρος, Αμβρόσιος Βλαχόπουλος.


Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής», θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη συναυλία των σπουδαστών του Παραρτήματος Ανατολής του Δημοτικού Ωδείου. Διδασκαλία: Πηνελόπη Λιαροστάθη, πιάνο - Ελένη Κολιού, πιάνο - Εύη Κύρκου, πιάνο - Φωτεινή Τσουμάνη, κιθάρα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]