ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Πρέβεζα:Γέμισαν οι δρόμοι ....Αϊ- Βασίληδες!

 
Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το  Santa Run Πρέβεζα 2023-

Tρεις   ακόμη νέοι απινιδωτές  σε κομβικά σημεία της πόλης  

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων τιμώντας το πνεύμα προσφοράς κι αλληλεγγύης πάνω από 500 μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στο “Santa Run Preveza 2023”, φορώντας τα σκουφάκια του αγαπημένου μας  Αι-Βασίλη μέσα στο  κέντρο της πόλης. 

Οι Αι-Βασίληδες έτρεξαν για καλό σκοπό αφού επιχειρήσεις   στο τέλος του αγώνα προσέφεραν τρεις  απινιδωτές που θα τοποθετηθούν σε κομβικά σημεία της πόλης , αυξάνοντας τον  αριθμό των απινιδωτών  που ήδη έχουν τοποθετηθεί σε συνεργασία με το Δήμο σε εξωτερικούς χώρους. 

Το “SANTA RUN PREVEZA 2023”, περιελάμβανε αγώνα 3 χιλιομέτρων στον κεντρικό πολεοδομικό ιστό της Πρέβεζας . Αφετηρία και τερματισμός ήταν  η πλατεία των Δικαστηρίων. Μετά το τέλος του αγώνα έγινε κλήρωση δώρων που προσέφεραν επιχειρήσεις της πόλης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών πλακετών στους ανθρώπους και στις επιχειρήσεις που προσέφεραν τους απινιδωτές από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κ. Λεωνίδα Αργυρό, τον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ  κ. Κυριαζή και τον  εργαζόμενο στο ΕΚΑΒ Πρέβεζας Μιχάλη Γεωργαντζή. Ειδικότερα για την προσφορά απινιδωτών απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στη Διεύθυνση της  επιχείρησης  ALILA TALES & SPIRITS , στη Σκλαβενίτη Μαυρέτα, Κώνστα Παναγιώτη, Καλούση Ιωάννη και Σπυράκο Αριστείδη καθώς  και στην   εταιρεία Ολυμπιακή ΑΒΕ Χελιού και Σολομού. 

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά των απινιδωτών που μπορεί να σώσουν ζωές. 

Οι διοργανωτές  Δήμος Πρέβεζας, Επιμελητήριο , Α.Ο. Πρέβεζας, Σύλλογος ΕΥΖΗΝ, Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας  και  Σύλλογος  Δρομέων Πρέβεζας  ευχαρίστησαν όλους όσοι συμμετείχαν, καθώς και όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και ευχήθηκαν χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας /facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]