LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ευχαριστήριο....



 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 στο  Δημοτικό Κατάστημα Άρτας πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Άγιος Δημήτριος)  εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό που σκοπό είχε την ενημέρωση αλλά και την  ευαισθητοποίηση της κοινότητας σε θέματα αναπηρίας, την ενίσχυση της  κοινωνικής ενσυναίσθησης και την συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία, με  αφορμή την 3η Δεκέμβρη παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία όπου  συνδιοργάνωσαν οι εξής φορείς: το ΚΔΗΦ « Αγία Θεοδώρα » του Συλλόγου  Γονέων & Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Άρτας, το ΚΔΗΦ «αγκαλιά»  του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία το  Οικοτροφείο «Αίολος» της Εταιρίας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και  Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π, το Κ.Δ.Α.Π- ΜΕΑ της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α, Κέντρο Ημέρας &  Κινητή Μονάδα για την Άνοια Άρτας της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών, ο  Ξενώνας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης ενηλίκων «ΜΕΛΛΙΣΑΝΘΙΑ» του  Γ.Ν. Άρτας, ο Σύλλογος ΑμεΑ Άρτας, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άρτας,  Σύλλογος Νεφροπαθών Άρτας και ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την  Ψυχική Υγεία (ΣΟΦΨΥ)Ν. Άρτας. 

Όλοι οι φορείς θα θάλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ: 

∙ Στον κόσμο της πόλης που ανταποκρίθηκε και προσήλθε στο κάλεσμα  μας. 

∙ Στους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του παραρτήματος  Άρτας για την πολύτιμη βοήθεια τους. 

∙ Στους φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου  Ιωαννίνων Κώστας Κωνσταντάκης και Χρήστος Κατσίδης που κάλυψαν  μουσικά την εκδήλωση. 

∙ Στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς από το 2ο ΕΠΑΛ και το 3ο Γυμνάσιο Άρτας για την παρουσία τους και τις κατασκευές τους. ∙ Στην πολυκλαδική θεραπευτική ομάδα του Οικοτροφείο «Νόστος» Κόνιτσας της Εταιρίας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης  Ε.Ψ.Ε.Π για την παρουσία τους. 

∙ Στους εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και του  Δήμου Αρταίων για την παρουσία τους και την στήριξη τους. ∙ Στον Δήμο Αρταίων για την παραχώρηση του χώρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]