ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Πωγωνίου , Κων/νου Καψάλη
 Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Πωγωνίου

 κ. Κων/νου Καψάλη


«Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,

Αποχαιρετούμε μία ακόμη δύσκολη χρονιά γεμάτη προκλήσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την πατρίδα μας, τον πλανήτη και τον καθένα από εμάς ξεχωριστά.

Κάθε τέλος όμως μας φέρνει μπροστά σε μία νέα αρχή με την προσδοκία το αύριο να είναι καλύτερο. Κάθε ελπίδα μπορεί να μεταμορφωθεί σε δύναμη όταν η πορεία είναι κοινή κι εμείς έχουμε μάθει να δίνουμε αντάμα τις μάχες μας για το καλό του Δήμου Πωγωνίου. Μαζί ανταπεξήλθαμε στα δύσκολα κι έτσι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Το 2024 είναι η πρώτη μέρα από τη νέα πενταετία για τον παραμεθόριο και όμορφο Δήμο μας. Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο και στα όσα έχουμε σχεδιάσει, συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι και την ίδια εργατικότητα να υλοποιούμε την αναπτυξιακή πορεία και ευημερία της περιοχής μας. Αλλάζουμε χρόνο αλλά δεν αλλάζουμε στόχο. Το στοίχημα που βάλαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια έχει ήδη κερδηθεί…

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς ας αναζητήσουμε όλοι μέσα μας το Φως που θα μας οδηγήσει μπροστά. Γυρίζουμε σελίδα αλλά κρατάμε μέσα μας την αισιοδοξία, την αλληλεγγύη, την αγάπη και την ελπίδα.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία, ευτυχία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και ευημερία. Να είναι το 2024 μια χρονιά ειρηνική και δημιουργική. 

Καλή Χρονιά! Χρόνια πολλά!

                                                                                      Ο Δήμαρχος Πωγωνίου

                                                                                        Κων/νος Καψάλης»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]