ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ιωάννινα:Έψαλαν τα κάλαντα στις φυλακές Σταυρακίου


 "Γιατί, πείνασα και μου δώσατε να φάω, δίψασα και μου δώσατε να πιω, ήμουν ξένος και με περιμαζέψατε, γυμνός και με ντύσατε, άρρωστος και μ’ επισκεφθήκατε, φυλακισμένος κι ήρθατε να με δείτε”.

Το Κατάστημα Κράτησης Ιωαννίνων επέλεξε φέτος για να ψάλλει τα κάλαντα των Χριστουγέννων ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ. 

Έτσι το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου και ύστερα από σχετική άδεια που έλαβε από τη διεύθυνση των φυλακών Σταυρακίου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση, παρά το δύσκολο έργο που επιτελεί, αντιπροσωπεία από το τμήμα παραδοσιακών χορών του συλλόγου, επισκέφτηκε τη δομή και μέσα σε κλίμα συγκίνησης, έψαλλε τα κάλαντα, χόρεψε παραδοσιακούς χορούς και προσέφερε στους φυλακισμένους συνανθρώπους μας διάφορα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται. 


Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες προσφοράς, αγάπης κι αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πήγασου αισθάνεται για μια φορά περήφανο για τα μέλη και τους φίλους του, που δείχνουν το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να έχουμε όχι μόνο τώρα τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, αλλά όλο το χρόνο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]