Ο παραλιακός δρόμος που συνδέει την Πρέβεζα με την Ηγουμενίτσα στο επίκεντρο ...

 


Σε πολύ καλό κλίμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έγινε χθες η συνάντηση μεταξύ του βουλευτή Πρεβέζης κ. Σπύρου Κυριάκη και του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Νικόλαου Ταχιάου .

Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν ο παραλιακός οδικός άξονας του νομού Πρεβέζης (ΕΟ18-Ε55), ο δρόμος που συνδέει την Πρέβεζα με την Ηγουμενίτσα.


O κύριος Κυριάκης τόνισε την ανάγκη προτεραιοποίησης εκ μέρους του υπουργείου του συγκεκριμένου οδικού άξονα. Ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται σε κακή κατάσταση με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να θρηνούμε ανθρώπινες ζωές λόγω της παλαιότητας. Συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα είχαμε 4 νεκρούς, 2 σοβαρά και 14 ελαφρά τραυματίες.


 Ο κύριος Κυριάκης ανέφερε επίσης στον Υπουργό το ιστορικό του συγκεκριμένου δρόμου. Από την πλευρά του, ο υπουργός κατανόησε πλήρως το πρόβλημα που υπάρχει και δεσμεύτηκε να εξετάσει αναλυτικά το αίτημα, σε συνάρτηση  με τις δυνατότητες που υπάρχουν όπως άλλωστε δήλωσε και τηλεοπτικά. Στο πλαίσιο αυτό την ερχόμενη Κυριακή θα έχει συνάντηση στην περιφέρεια Ηπείρου για να συζητηθεί από κοντά το συγκεκριμένο θέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]