ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ιωάννινα:Ανανέωση των αναισθησιολογικών σταθμών των χειρουργείων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

 

Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων  είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση σχεδόν του συνόλου των αναισθησιολογικών σταθμών των χειρουργείων του Νοσοκομείου. Η ανανέωση περιλαμβάνει 11 μηχανήματα αναισθησίας και συστήματα παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων ασθενούς (monitoring) τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και δίκτυο πληροφοριακού συστήματος δεδομένων αναισθησίας. Η προμήθεια είναι ενταγμένη στο έργο COOFHEA-2 και υλοποιήθηκε από το ΠΓΝΙ σε προγραμματική συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου στο πλαίσιο του Προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας INTERREG Ελλάδα — Ιταλία 2014-2020, προϋπολογισμού 660.000,00 € με ΦΠΑ. 

Οι υπερσύγχρονοι αναισθησιολογικοί σταθμοί τύπου AISYS CS2 (φωτο. 1) του κατασκευαστικού οίκου GE HEALTHCARE που πρόκειται να τεθούν σε πλήρη λειτουργία από το νέο έτος, θα αντικαταστήσουν ισάριθμο αναισθησιολογικό εξοπλισμό ο οποίος εξυπηρέτησε ευδόκιμα τις ανάγκες του Νοσοκομείου την τελευταία 15ετία, αλλά πλέον θεωρείται πλήρως παρωχημένος (φωτο. 2). Οι νέοι αναισθησιολογικοί σταθμοί θα αναβαθμίσουν την ασφάλεια των ασθενών και την αναισθησιολογική υποστήριξή τους.


Η Διοίκηση του ΠΓΝΙ θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη για την διαχρονική του στήριξη και αρωγή, καθώς και στις Υπηρεσίες του ΠΓΝΙ και της Περιφέρειας Ηπείρου, οι οποίες με άψογη συνεργασία και επαγγελματισμό υλοποίησαν τάχιστα και αποτελεσματικά αυτό το απαιτητικό έργο που θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των χειρουργείων του Νοσοκομείου για την επόμενη 15ετία. 

Τονίζεται, ότι η Διοίκηση του ΠΓΝΙ σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 6ης Υ.Π.Ε. θα συνεχίσει να υποστηρίζει ενεργά το έργο του επιστημονικού στελεχιακού του δυναμικού, με τελικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]