ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Πωγώνι:Συντονίζονται .....για τον Χειμώνα

 


Συνεδρίασε σήμερα το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πωγωνίου σε στόχο τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων κατά τους χειμερινούς μήνες.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν τα μέτρα που προβλέπονται για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων και παγετού και παρουσιάστηκε η ετοιμότητα των υπηρεσιών για τον άμεσο αποχιονισμό του οδικού δικτύου του Δήμου.  

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης έδωσε, στην τοποθέτησή του, ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη και συντονισμένη παρέμβαση όλων των εμπλεκομένων σε κάθε ακραίο καιρικό φαινόμενο και ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συνεργασία.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν η εκπρόσωπος της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Μελισσόβα Λαμπρινή, ο Διοικητής Α.Τ. Πωγωνίου Αστυνόμος Α’ κ. Χριστόφορος Κολιός, ο εκπρόσωπος του Δασαρχείου Ιωαννίνων κ. Σταύρου Βασίλειος και ο υπεύθυνος γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δημου Πωγωνίου κ. Ελευθέριος Λάμπρου.

                                                                                      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]