LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις Εταιρείας Πληροφορικής στα Ιωάννινα!!




Τα Ιωάννινα μεταλλάσσονται σε κόμβο εταιρειών πληροφορικής. Εταιρείες διεθνούς εμβέλειας επιλέγουν τα Ιωάννινα για να χτίσουν μεγάλα παραρτήματα . 


Η P&I είναι μια από αυτές τις εταιρείες που αποφάσισε να επενδύσει στα Ιωάννινα. Ο CEO της εταιρείας  κ. Τριάδης Βασιλείος χρόνια τώρα έχει σαν όραμα ένα μεγάλο campus στα Ιωάννινα . 

Το όραμα του γίνεται πράξη και η επένδυση πραγματοποιείται  .


Το Μεσιτικό μας γραφείο House4You πρότεινε το κατάλληλο ακίνητο μετά από πολύμηνη έρευνα ώστε να στεγαστεί το παράρτημα της εταιρείας .


Ένα ακίνητο 4.000 τ.μ. σε οικόπεδο συνολικής εκτάσεως 10.000 τ.μ. ιδιοκτησίας της NOVAL Property  μιας Ανώνυμης Εταιρίας Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (A.E.Ε.Α.Π.) , δεύτερη ανάμεσα στις υφιστάμενες Α.Ε.Ε.Α.Π. στην Ελλάδα.  


Μετά από πολύμηνες προσπάθειες ώστε να ξεπεραστούν πολλά γραφειοκρατικά προβλήματα που δυστυχώς στην Ελλάδα πολλές εταιρείες αντιμετωπίζουν και εν τέλει αποσύρονται από τις επενδύσεις τους , η προσπάθεια έλαβε αίσιο τέλος! 


Το ύψος της επένδυσης θα αγγίξει τα 5.000.000 Ευρώ με την τοπική κοινωνία να έχει μεγάλα οφέλη από αυτήν . 


Τα Γιάννενα μεταλλάσσονται και χρειάζονται σωστές υποδομές ,ενώ οι τοπικοί παράγοντες πρέπει να  δημιουργήσουν  το σωστό περιβάλλον ώστε να  προσελκύσουν και άλλες εταιρείες .  


Μπάσιος Θεόδωρος 

Ιδιοκτήτης Μεσιτικού Γραφείου House4You.gr

Μαθηματικός Απόφοιτος Α.Π.Θ.

Πρόεδρος Συλλόγου Μεσιτών Ιωαννίνων

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]