Διαμαρτυρία τώρα για την αναίτια επίθεση στην πορεία έξω από την ισραηλινή πρεβεία (ΦΩΤΟ)

 


Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιούν αυτή την ώρα το ΠΑΜΕ και εργατικά Σωματεία καταγγέλλοντας την αναίτια και απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων ασφαλείας στους διαδηλωτές που διατράνωναν την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό, έξω από την ισραηλινή πρεσβεία, το βράδυ της Τετάρτης.


Υπάρχει πανό του ΠΑΜΕ μπροστά στην είσοδο του υπουργείου που αναγράφει: «Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν μας σταματούν. Νίκη στο λαό της Παλαιστίνης».


Σε σχόλιό του το ΠΑΜΕ σημειώνει: «Χιλιάδες λαού, νέοι, εργαζόμενο, φοιτητές, συνταξιούχοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των συνδικάτων διαδήλωσαν την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό, που για ακόμα μια φορά, δολοφονείται από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ με τις πλάτες των ΗΠΑ - ΕΕ και τον συμμάχων τους. Φτάνοντας στην Ισραηλινή πρεσβεία, η συγκέντρωση δέχθηκε αναίτια επίθεση από τις δυνάμεις ασφαλείας κατ' εντολήν της κυβέρνησης. 


Αυτό που τους ενόχλησε είναι ότι η μαζική συμμετοχή του λαού της Αθήνας απέδειξε ότι δεν τσιμπάει στην προπαγάνδα του αστικού κράτους και αναγνωρίζει το δίκιο των Παλαιστινίων, αφού  βροντοφώναξαν συνθήματα όπως "Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά με την Παλαιστίνη ως την λευτεριά" και απαίτησαν "ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών", καταδικάζοντας την στάση της ελληνικής κυβέρνησης που συμμετέχει ενεργά σε αυτή την σφαγή. Τους απαντάμε για μία ακόμα φορά ότι είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα κάμψουν τις αντιδράσεις των συνδικάτων και του λαού. Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά». 


 Την επίθεση καταγγέλλουν καλώντας στη σημερινή κινητοποίηση το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής.

πηγή 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]