ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΥΒΑΡΔΑΣ "ΕΠΤΑ" 7 μαραθώνιοι σε 7 εβδομάδες κάτω από 3 ώρες


 ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΥΒΑΡΔΑΣ


ΕΠΤΑ

7 μαραθώνιοι σε 7 εβδομάδες

κάτω από 3 ώρες  


Η συναρπαστική ιστορία 

του μαραθωνοδρόμου Κώστα Χουβαρδά 

κυκλοφορεί στις 23 Οκτωβρίου από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος 


Για πρώτη φορά σε βιβλίο, η συναρπαστική ιστορία του Μαραθωνοδρόμου Κώστα Χουβαρδά – από τα πρώτα βήματά του στον αθλητισμό μέχρι το μοναδικό ρεκόρ που πέτυχε το 2022, τερματίζοντας σε 7 Διεθνείς Μαραθωνίους κάτω από 3 ώρες μέσα σε 7 συνεχόμενες εβδομάδες! 


Η προσωπική του πορεία και η προσπάθεια που τον οδήγησε στο μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ -που βρίσκεται σε διαδικασία ένταξης στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες- αποτυπώνονται με ζωντανό, άμεσο και γλαφυρό τρόπο στο βιβλίο που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.


Ο Κώστας Χουβαρδάς είναι ένας πολίτης του κόσμου, 

που έχει τρέξει σχεδόν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. 

Αυτή είναι η ιστορία του.

Ο Κώστας Χουβαρδάς γεννήθηκε στην Πτερούντα Λέσβου το 1976. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το στίβο και τις μεγάλες αποστάσεις. Είναι ένας από τους πιο έμπειρους και διεθνώς αναγνωρισμένους μαραθωνοδρόμους, με δεκάδες συμμετοχές σε Μαραθωνίους σε όλο τον πλανήτη. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού ως ιδιοκτήτης γυμναστηρίων και ως προπονητής σε αθλητές αποστάσεων, με εξειδίκευση στο αγώνισμα του Μαραθωνίου. Παράλληλα με την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, εργάστηκε ως δημοσιογράφος αρθρογραφώντας σε εφημερίδες και περιοδικά, με εξειδίκευση στον κινηματογράφο. Το φθινόπωρο του 2022, κατάφερε να τρέξει 7 Διεθνείς Μαραθωνίους σε 7 συνεχόμενες εβδομάδες κάτω από 3 ώρες -επίτευγμα που δεν έχει πετύχει κανένας άλλος Έλληνας ή ξένος μαραθωνοδρόμος- πετυχαίνοντας να βρίσκεται υπό ένταξη για Νέο Ρεκόρ στο Βιβλίο Γκίνες.
 ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΥΒΑΡΔΑΣ


ΕΠΤΑ

7 μαραθώνιοι σε 7 εβδομάδες

κάτω από 3 ώρες  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]