Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. "Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα δωρεάν παροχής ελαστογραφίας ήπατος σε ηλικιωμένα άτομα άνω των 65"

 


Ολοκληρώνεται την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου το δωρεάν πρόγραμμα «Αξίζω να Γνωρίζω Plus” που παρέχει ελαστογραφία ήπατος σε ηλικιωμένα άτομα άνω των 65 .

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» με τον Σύλλογο Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας», υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ασθενών με Νεοπλασία «Είμαστε Μαζί» Ιωάννινα, δίνοντας έμφαση σε άτομα άνω των 65 ετών.

Η δωρεάν εξέταση αφορά τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. και το πρόγραμμα ξεκίνησε από την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στο 2ο Κ.Α.Π.Η. Ιωαννίνων και συνεχίζονται αύριο Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στο 10ο Κ.Α.Π.Η. και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο 13ο Κ.Α.Π.Η.. 

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» από την μεριά του θέλει να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας» καθώς και τον Σύλλογο Ασθενών με Νεοπλασία «Είμαστε Μαζί» Ιωάννινα,  για την άψογη συνεργασία για την διεξαγωγή του προγράμματος. 

Η πρόληψη και η ενημέρωση αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την υγεία και ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» θα συνεχίσει να υποστηρίζει με δράσεις και ενημερωτικές εκδηλώσεις τις κατευθύνσεις αυτές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]