Στον Μητροπολίτη και στο Εμπορικό Επιμελητήριο ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόντας

 


Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση, με ευρεία ατζέντα συζήτησης, είχε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Νίκος Γκόντας με το Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο.

Συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» ο κ. Γκόντας επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και συζήτησε με το Σεβασμιότατο το όραμά του για το νέο Δήμο Ιωαννιτών, ένα όραμα που προτάσσει τον άνθρωπο και την κοινωνική πολιτική.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα Κληροδοτήματα που μπορούν να διαδραματίσουν σπουδαίο ρόλο στην διευκόλυνσης της καθημερινότητας, στηρίζοντας ομάδες ευάλωτων πολιτών, καθώς και στο Πρόγραμμα Κλιματικής Ουδετερότητας, για την υλοποίηση του οποίου ζητήθηκε η ενεργή συμβολή του κ.κ. Μάξιμου. 

«Επισκεφθήκαμε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για να υποβάλουμε τα σέβη μας και να συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας. Η συνεργασία μεταξύ Δήμου και Εκκλησίας είναι επιτακτική στην κατεύθυνση υλοποίησης δράσεων και συνεργειών που θα αμβλύνουν τις δυσκολίες των ευάλωτων ομάδων και θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Ο κ.κ. Μάξιμος έχει αποδείξει έμπρακτα τη στήριξή του στον αδύναμο πολίτη και παράλληλα έχει θέσει στέρεες βάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρείν ανοίγοντας νέους ορίζοντες» δήλωσε μετά την επίσκεψη ο κ. Γκόντας. 


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Νωρίτερα, ο κ. Γκόντας και υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης είχαν επισκεφθεί το Εμπορικό Επιμελητήριο Ιωαννίνων, καθώς η στήριξη της επιχειρηματικότητας αποτελεί βασικό μέλημα για την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία».

Στη συζήτηση επισημάνθηκε ο ρόλος του Επιμελητηρίου στην στήριξη τοπικής οικονομίας ενώ από μέλη της Διοίκησης τέθηκαν επί τάπητος αιτήματα που χρονίζουν. 

Ο κ. Γκόντας δεσμεύτηκε να στηρίξει το Εμπορικό Επιμελητήριο προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και σημείωσε ότι ως Δημοτική Αρχή θα υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας. «Ο θεσμικός ρόλος του Επιμελητηρίου είναι σημαντικός και η Δημοτική Αρχή οφείλει να έχει άριστη συνεργασία με τον φορέα προς όφελος των επιχειρήσεων και του πολίτη γενικότερα», κατέληξε ο υποψήφιος Δήμαρχος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]