LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Τους υποψηφίους δημοτικούς & τοπικούς συμβούλους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές παρουσίασε επίσημα ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος



Την παρουσίαση των 186 υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού “Δήμος της καρδιάς μας” πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Ανδρούτσου ο δήμαρχος Πρέβεζας και εκ νέου υποψήφιος , Νίκος Γεωργάκος.

Ο κ. Γεωργάκος μίλησε για μια ημέρα χαράς και γιορτή προόδου και ενότητας μιλώντας για συνδυασμό ανάπτυξης και νίκης. Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά πολιτικών αντιπάλων οι οποίοι όπως ανέφερε λοιδωρούν και συκοφαντούν ,υπογραμμίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει σε κανένας να αναπαράγει μυθεύματα και να κάνει αήθεις επιθέσεις εναντίον του ιδίου και των συνδυασμού του.Τους παρέπεμψε δε στην κρίση των πολιτών αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον τους μετά τις εκλογές.


Ο κ. Γεωργάκος τόνισε ότι ο Δήμος Πρέβεζας “έσπασε” την εσωστρέφεια επιτυγχάνοντας σημαντικές συνέργειες στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού του τουρισμού και σε πολλά ακόμη επίπεδα δίνοντας έμφαση στον σεβασμό προς τον δημότη και τις ευπαθείς ομάδες, ενώ διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι ο “Δήμος της καρδιάς μας” είναι η μοναδική ρεαλιστική επιλογή που θα αγωνιστεί με ήθος και συγκεκριμένο σχέδιο δράσεων και προτάσεων για το αύριο του Δήμου.


Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]