LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ιωάννινα:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο για εργασίες ασφαλτόστρωσης



 Ξεκινά την Δευτέρα το μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων με προϋπολογισμό τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για το οποίο η σύμβαση είχε υπογραφεί τον περασμένο Ιούλιο.

Προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες από τις 4 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Τμηματική απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων επί των οδών Αβέρωφ, Κ. Καραμανλή και της πλατείας Αν. Παπανδρέου, ως εξής:

• Την 4η Σεπτεμβρίου 2023 και 5η Σεπτεμβρίου 2023 απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων στην πλατεία Δημοκρατίας, από την συμβολή με την οδό 28 η Οκτωβρίου έως τον σηματοδοτούμενο κόμβο της οδού Μπιζανίου.

• Από την 6η Σεπτεμβρίου 2023 έως και την 8η Σεπτεμβρίου απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου της οδού Αβέρωφ και Πλ. Αν Παπανδρέου, από τον σηματοδοτούμενο κόμβο της οδού Μπιζανίου έως και την συμβολή των οδών Αβέρωφ και Εθνικής Αντιστάσεως.

• Από την 9η Σεπτεμβρίου 2023 και την 10η Σεπτεμβρίου 2023 απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας οχημάτων επί της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή, από την συμβολή των οδών Αβέρωφ και Εθνικής Αντιστάσεως έως την πλατεία Μαβίλη

Τέλος η κίνηση των πεζών και των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω εργοταξιακής σήμανσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]