LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού “Μαζί για τον Πολίτη”, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ζηρού Γιώργο Ζυγούρη

 


Την πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής ο συνδυασμός “Μαζί για τον Πολίτη”, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ζηρού Γιώργο Ζυγούρη. 



Στην ομιλία του προς τους υποψηφίους, ο κ. Ζυγούρης ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία και υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως “η ώρα για την αλλαγή στο Δήμο έχει έρθει. Ο κόσμος το ζητά διαρκώς. Ζητά την επιστροφή στην κανονικότητα, στη χρηστή διαχείριση, στον σωστό προγραμματισμό, στο σχέδιο και στο όραμα για το παρόν και το μέλλον”. 



Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα του συνδυασμού τόσο για τον Δήμο συνολικά όσο και για τις τοπικές κοινότητες. Ένα πρόγραμμα που θα συνδιαμορφωθεί και το οποίο είναι πλήρως εφαρμόσιμο και κοστολογημένο και δίνει έμφαση στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, ενώ έχει και έντονη αναπτυξιακή χροιά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]