ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Με μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψαν οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα


Τις εντυπώσεις κέρδισαν, για μία ακόμη φορά, οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων που συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στην πόλη Pantelimon στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου.

Η Ντάρα Νεφέλη κατέκτησε, με τις συναθλήτριές της, το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του τετραπλού Σκιφ Νεανίδων ενώ στο Σκιφ Νεανίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Χρυσό μετάλλιο κέρδισαν επίσης οι Κούτρας Δημήτρης και Κωστούλας Βασίλης στο αγώνισμα της Δικώπου άνευ Εφήβων και παράλληλα κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα 8+Εφήβων, με πηδαλιούχο την Ντέμου Δήμητρα.


Ο Μουσελίμης Ιάσων κέρδισε, με τους συναθλητές του, χάλκινα μετάλλια στα αγωνίσματα Σκιφ Παίδων και Τετραπλό Σκιφ Παίδων.

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησε επίσης ο Δημητρίου Χρήστος, με τους συναθλητές του,  στα αγωνίσματα Διπλό Σκιφ Παίδων και Τετραπλό Σκιφ Παίδων.

Τέλος, οι Ζάρρας Αλέξανδρος και Κουτσαβέλης Παύλος, με πηδαλιούχο την  Ντέμου Δήμητρα, κατέλαβαν την 5η θέση στο αγώνισμα της 8+ Παίδων και την 4η θέση στο αγώνισμα της Τετρακώπου άνευ Παίδων.

Η Ελληνική Αποστολή αναδείχθηκε πρώτα δύναμη στα Βαλκάνια για το 2023 και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στους αθλητές του όσο και σε ολόκληρη την Ελληνική Αποστολή για τις επιτυχίες. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]