LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Φλας .....στις χθεσινές συναντήσεις του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας, Νίκου Γκόντα

 


Γεμάτη συναίσθημα αλλά και κέφι ήταν η χθεσινή επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου κ. Νίκου Γκόντα στην αίθουσα διδασκαλίας του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών. Τον κ. Γκόντα και τους υποψηφίους συμβούλους της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας υποδέχθηκαν οι χοροδιδάσκαλοι και καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ.κ. Ηλίας Γκαρτζονίκας και Νίκος Νούσιας καθώς και χορευτές του Τμήματος. 

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με τη συζήτηση να περιστρέφεται πρωτίστως στην εξαιρετική παρουσία του Χορευτικού Τμήματος  στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και το σπουδαίο έργο που επιτελεί για την προστασία της παράδοσης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη στήριξη που είχε προσφέρει ο κ. Γκόντας στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών κατά τη δημαρχιακή του θητεία με τα Γιάννενα να κερδίζουν μια σημαντική πρωτιά το 2009, όταν το Χορευτικό Τμήμα κέρδισε χρυσό μετάλλιο σε διοργάνωση που είχε πραγματοποιηθεί στη Λιθουανία και χάλκινο μετάλλιο στο τραγούδι. «Είναι χρέος μας να διατηρούμε την παράδοση και να τη μεταλαμπαδεύουμε στις νέες γενιές. Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Π.Κ.Δ.Ι. είναι ένας δυνατός κρίκος σε αυτήν την προσπάθεια και σας συγχαίρω θερμά για το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζετε την πολιτιστική μας κληρονομιά. Είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε να ξαναζήσουμε στιγμές γεμάτες συγκίνηση, όπως αυτές που παρέα ζήσαμε το 2009. Θα είμαστε στο πλευρό σας γιατί τα Γιάννινα αξίζουν το καλύτερο κι εσείς είστε από τους καλύτερους πρεσβευτές μας» τόνισε ο κ. Γκόντας.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος κατέγραψε τα αιτήματα του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών που είχαν να κάνουν με την έλλειψη ηλεκτρολογικού και τεχνολογικού εξοπλισμού καθώς και την ανάγκη στήριξης για την ανάδειξη πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεσμεύτηκε για την άμεση κάλυψη με την ανάληψη των δημαρχιακών καθηκόντων.

Η βραδιά έκλεισε με παραδοσιακή μουσική αφού ο κ. Γκόντας αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση να σύρει πρώτος τον χορό. 

Συνάντηση με Γιώργο Καλαντζή

Ο πρώην Υπουργός και υπεύθυνος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές κ. Γιώργος Καλαντζής κατά την χθεσινή του επίσκεψη στην πόλη μας συναντήθηκε με τον πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας κ. Νίκο Γκόντα παρουσία μελών της παράταξης. Κατά τη συζήτηση αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν την πόλη και τις επικείμενες εκλογές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]