LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

[Ελλάδα]Η μεγαλύτερη κακαβιά του κόσμου σερβιρίστηκε στη Σητεία και μπήκε στα ρεκόρ Guinness!

 


Με τις προετοιμασίες να έχουν ξεκινήσει εντατικά από την Πέμπτη, η Σητεία κατέκτησε ένα πολύ ιδιαίτερο ρεκόρ Guinness για την δημιουργία και σερβίρισμα της μεγαλύτερης κακαβιάς στον κόσμο!


Εκατοντάδες κιλά κάθε λογής ψαριών, πατάτες και λαχανικά ξεκίνησαν να μπαίνουν από το απόγευμα της Παρασκευής στο πολύ μεγάλο καζάνι που στήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, η φωτιά άναψε και η κακαβιά ξεκίνησε να ετοιμάζεται!

Παρόντες βέβαια σε όλη τη διαδικασία και οι κριτές του οργανισμού Guinness οι οποίοι θα πιστοποιήσουν το μέγεθος του εγχειρήματος.



Δίπλα στο καζάνι έχουν στηθεί μεγάλοι πάγκοι έτοιμοι για το σερβίρισμα το οποίο έγινε σε πήλινα παραδοσιακά δοχεία, ενώ υπήρχαν και διάφορα άλλα κεράσματα και προβολή τοπικών προϊόντων για όλους τους επισκέπτες.



Η εκδήλωση που χρειάστηκε μήνες προετοιμασιών πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς της περιοχής και άλλους τοπικούς φορείς. Ενώ ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο έχει η μεγάλη συμμετοχή από εθελοντές οι οποίοι θα συμβάλλουν στην επιτυχημένη διαδικασία αξιολόγησης και κατάκτησης του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες.


πηγή radiolasithi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]