LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Στα Πηγάδια Κατσανοχωρίων, η υποψήφια περιφ.σύμβουλος με την παράταξη Καχριμάνη ,Ελένη Βασιλείου

Ακούραστη και με οδηγό την αγάπη της για τον τόπο και την ενασχόλησή της με τα κοινά συνεχίσει τις επισκέψεις και τις επαφές με τους πολίτες η κα Ελένη Βασιλείου ,υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη Καχριμάνη (Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου)

Ένας από τους σταθμούς  της  ήταν και το χωριό Πηγάδια ,ο τόπος καταγωγής της μητέρας της   ,που το επισκέφθηκε με αφορμή το αντάμωμα των Βαλτσιωριτών, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής .

Για την επίσκεψη αυτή  αναφέρει σε σχετικό post στα social media:

 "Τα #Πηγάδια, το χωριό της μητέρας μου, ένα μικρό χωριό των Κατσανοχωρίων,  καταφέρνει να βρει τη θέση του στον "χάρτη" και σε αναπτυξιακές ευκαιρίες, λόγω του νέου οδικού άξονα, που θα ενώνει την Ιόνια οδό με τη 2η Επαρχιακή Οδό προς τα Πράμαντα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.

Οι τόποι όμως, είναι οι άνθρωποι. 

Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Πηγαδίων Ιωάννινα  που απαρτίζεται από άτομα με μεράκι και αγάπη για το χωριό μας, εργάζεται συνεχώς προς αυτή την κατεύθυνση.

Μια από τις δράσεις του είναι και η ετήσια οργάνωση  του Ανταμώματος των Βαλτσιωριτών, μια αντάμωση γενεών! "

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Βασιλείου είχε  θητεύσει  δημοτική σύμβουλος  με την παράταξη του Θωμά Μπέγκα και είχε διατελέσει αντιδήμαρχος .

Καλή  συνέχεια στον προεκλογικό της αγώνα .

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]