ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Η ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Του χρέωσαν αλλαγή λαδιών σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο!


 Εξονυχιστικά πρέπει να ελέγχουμε τις εργασίες και τα ανταλλακτικά που μας χρεώνουν στα συνεργεία αυτοκινήτων, γιατί μπορεί να πληρώσουμε ακόμα και τα χαρτομάντιλα για τον ιδρώτα του μηχανικού…


Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να μην το γνωρίζει, όμως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ανάμεσα στα αρκετά πλεονεκτήματα που έχουν (και μαζί κάμποσα μειονεκτήματα…) είναι και το ότι δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε έξοδα συντήρησης.

Η κατασκευή τους είναι πολύ πιο απλή, και χάρη στους ηλεκτροκινητήρες έχουν πολύ λιγότερα μηχανικά μέρη τα οποία χρειάζονται σέρβις.


Όμως βρισκόμαστε στο μεταβατικό στάδιο της καθιέρωσης των ηλεκτρικών. Και δεν λείπουν και κάποια φαινόμενα αστοχιών από την πλευρά των συνεργείων. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση μιας Mercedes EQA στην οποία ο ιδιοκτήτης είδε ότι μετά από επίσκεψη σε συνεργείο του είχαν χρεώσει μεταξύ άλλων και αλλαγή λαδιών!


Ο ιδιοκτήτης της EQA λοιπόν, στην Μελβούρνη, είδε έκπληκτος ότι τον είχαν χρεώσει περίπου 450 ευρώ για αλλαγή λαδιών και φίλτρου, ανάμεσα στις υπόλοιπες εργασίες ρουτίνας. Το θέμα πήρε διαστάσεις καθώς ο οδηγός της Mercedes δημοσίευσε το πάθημά του στο TikTok. Μάλιστα θεώρησε ότι το συνεργείο τον εξαπάτησε και έκανε και ειρωνικά σχόλια.


Πάντως από την πλευρά ρτου συνεργείου υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα απλό αθώο λάθος κάποιου εργαζόμενου που μπέρδεψε τους κωδικούς στο σύστημα. Και μάλιστα προσφέρθηκε να επιστρέψει τα χρήματα στον ιδιοκτήτη μαζί με την σωστή αυτή τη φορά απόδειξη.

πηγή newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]