LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Αυλαία στις εκδηλώσεις της χορευτικής σεζόν 2022-23 έριξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πήγασος-Τελευταία εμφάνιση στο Μελίχοβο Δωδώνης

 


Αυλαία στις εκδηλώσεις της χορευτικής σεζόν 2022-23 έριξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πήγασος, πραγματοποιώντας την τελευταία εμφάνισή του με το χορευτικό τμήμα παραδοσιακών χορών την Κυριακή 13 Αυγούστου, καλεσμένος στο παραδοσιακό πανηγύρι στη Μελιά (Μελίχοβο) Δωδώνης, που διοργανώνεται κάθε χρόνο την ίδια μέρα και που που παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση και τη φιλοξενία τον Πρόεδρο του Δ.Δ. Μελιάς κ.Παναγιώτη Χορέβα, στον οποίο και προσφέρθηκαν από τον Πήγασο αναμνηστικά δώρα, για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε.


Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από καρδιάς στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που τόσα χρόνια στηρίζουν με την εμπιστοσύνη, την παρουσία και τη συμμετοχή τους τις δράσεις μας. Είναι η δύναμη και ψυχή του Πήγασου. 

Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και ένταση τις δράσεις μας και την επόμενη χρονιά, που ξεκινά το Σεπτέμβριο, προσδοκώντας να φανούμε για μια φορά ακόμη, αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Ευχόμαστε καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]