ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις εντός και εκτός οικισμών σε Παντάνασσα και Καμπή - Έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, η δημοπράτηση του έργουΤο αμέσως επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου 2023, δημοπρατείται και μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης ένα ακόμη σημαντικό έργο για την περιοχή της Παντάνασσας και για την περιοχή της Καμπής, αυτό της «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΤΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΗ». Η δαπάνη κατασκευής του έργου συνολικού προϋπολογισμού 168.000 ευρώ, καλύπτεται από δημοτικούς πόρους.

Ειδικότερα οι εργασίες αφορούν την νέα ασφαλτόστρωση δρόμων εντός και εκτός οικισμών και συγκεκριμένα για την περιοχή της Καμπής, τα σημεία παρέμβασης ξεκινούν από το κοιμητήριο έως τον Άγιο Νικήτα, ενώ για την Καμπή οι εργασίες εκτείνονται εντός του οικισμού και εκτός οικισμού Καμπής (θέση Μπαλαφαίικα).

Η δημοπράτηση θα σημάνει την αρχή της υλοποίησης ενός χρόνιου αιτήματος των Πρόεδρων, των Τοπικών Συμβουλίων και των κατοίκων, ενώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως πρόκειται να δημιουργηθούν πλήρως ασφαλείς υποδομές τόσο για τους κατοίκους, όσο και τους αγρότες των περιοχών.


Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις, παρέχονται στην ηλεκτρονική

σελίδα https://www.arta.gr, στην κατηγορία Επικαιρότητα - Προκηρύξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]