ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

ΑΑΔΕ: Έπεσε στη φάκα e-shop για φοροδιαφυγή 6 εκατ. ευρώ!!

 


Οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ σε e-shop της Θεσσαλονίκης «έβγαλαν λαβράκι», καθώς εντοπίστηκε ηλεκτρονική επιχείρηση με ρούχα και παπούτσια που κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 6 εκατ. ευρώ.


Ειδικότερα, η επιχείρηση της Θεσσαλονίκης που έχει ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ρούχων και παπουτσιών, το 2019 και το 2020 δεν είχε κόψει αποδείξεις συνολικής αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ και θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες για τη φοροδιαφυγή

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ συνεχίζουν την έρευνα και στις επόμενες χρήσεις, ώστε να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν και σε αυτές παραβάσεις φοροδιαφυγής και να υπολογίσουν το συνολικό πρόστιμο.


Παράλληλα, από τους ελέγχους της ΑΑΔΕ στο διαδίκτυο εντοπίστηκαν και άλλες πέντε περιπτώσεις φοροδιαφυγής:


E-shop πώλησης ρούχων με έδρα στις Σέρρες, δεν έκοψε το 2019 και το 2020 αποδείξεις συνολικής αξίας 420.000 ευρώ.

E-shop από τη Θεσσαλονίκη με προϊόντα τηλεπικοινωνιών, δεν έκοψε από το 2018 έως και το 2020 αποδείξεις 295.000 ευρώ.

Επιχείρηση από την Ημαθία, που πουλά μέσω διαδικτύου ανταλλακτικά και εξαρτήματα αυτοκινήτων, δεν εξέδωσε το 2020 αποδείξεις και τιμολόγια συνολικής αξίας 185.000 ευρώ.

Ηλεκτρονικό κατάστημα από την Αθήνα, που πουλά γυναικεία ρούχα, δεν εξέδωσε το 2020 και το 2021 αποδείξεις συνολικής αξίας 95.000 ευρώ.

Φυσικό πρόσωπο από την Αλεξανδρούπολη, είχε πουλήσει μέσω διαδικτύου το 2019 και το 2020, εμπορεύματα αξίας 62.000 ευρώ, χωρίς καν να έχει κάνει έναρξη επιχείρησης.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται, τόσο στις υπόλοιπες χρήσεις και στα βιβλία αυτών των επιχειρήσεων, όσο και σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα.

πηγή newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]