ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ!!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Διπλή Πανσέληνος Αυγούστου ...Οι εκδηλώσεις στα Ιωάννινα

 


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων γιορτάζει την διπλή Αυγουστιάτικη Πανσέληνο του 2023. Την 1η  και την 31η Αυγούστου διοργανώνονται μουσικές εκδηλώσεων στους αρχαιολογικούς χώρους Δωδώνης, Μεγάλου Γαρδικίου και  Ιτς Καλέ στο Κάστρο Ιωαννίνων. Οι συναυλίες διοργανώνονται από τους Δήμους Δωδώνης, Ζίτσας και  Ιωαννιτών, με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και τον συντονισμό του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.


Πρόγραμμα εκδηλώσεων Πανσελήνου 2023

Την Τρίτη 1η  Αυγούστου 2023 (ώρα 21:00), στον αρχαιολογικό χώρο Δωδώνης συναυλία «μεταΜέλισσες»,  με την Αναστασία Μουτσάτσου,  και τους Alex Sid και Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Δωδώνης στο πλαίσιo του 7ου Φεστιβάλ Δωδώνης 2023.


Την Τρίτη 1η  Αυγούστου 2023 (ώρα 21:00), στην αυλή του Βυζαντινού Μουσείου (Ιτς Καλέ Κάστρο Ιωαννίνων) θα πραγματοποιηθεί συναυλία «Όταν βγαίνει το φεγγάρι», με τον Ηλία Λιούγκο και τις ερμηνείες της Ευτυχίας Μητρίτσα. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών «Μωυσής Ελισάφ».


Την Πέμπτη 31η  Αυγούστου 2023 (ώρα 21:00), στον αρχαιολογικό χώρο ακρόπολης Μεγάλου Γαρδικίου θα  πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση «Υπό το Φως του φεγγαριού». Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Ζίτσας.


Την Πέμπτη 31η  Αυγούστου 2023 (ώρα 21:00), στην αυλή του Βυζαντινού Μουσείου (Ιτς Καλέ Κάστρο Ιωαννίνων) θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ιωάννα Φόρτη. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών «Μωυσής Ελισάφ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]