Έναρξη της προεκλογικής περιόδου και για την Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

 


Ανανεωμένη, με σύγχρονο – επικαιροποιημένο προγραμματικό λόγο και νέο λογότυπο βαδίζει προς τις εκλογές η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα»


Την έναρξη της προεκλογικής περιόδου σηματοδότησε χθες το απόγευμα ο επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, στην πρώτη συγκέντρωση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης.

Η μεγαλύτερη δημοτική παράταξη των Ιωαννίνων, ανανεωμένη αλλά και πιο έμπειρη, οδεύει προς τις εκλογές του Οκτωβρίου ανεξάρτητη, με σύγχρονο και επικαιροποιημένο προγραμματικό λόγο

Στόχος της να «δημιουργήσει μέλλον» για το δήμο και τους πολίτες του, όπως είναι και το προεκλογικό της μότο.

«Είμαστε η παράταξη των συναινέσεων, η παράταξη που συνομιλεί με την κοινωνία, ακούει τους πολίτες κι έχει ξεκάθαρες, προοδευτικές θέσεις για το αύριο του δήμου μας. Μαζί, όλοι οι υποψήφιοι της «Ενότητας Πολιτών, Νέα Γιάννενα», οφείλουμε να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας σε όλο το δήμο, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό. Άλλωστε, πιστεύουμε βαθιά σε αυτό και θέλουμε οι συμπολίτες μας να μας κρίνουν από τις προτάσεις μας», τόνισε στην ομιλία του ο κ. Μπέγκας.

Στη συνέχεια, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος, καθώς και τον σχεδιασμό που υπάρχει για την προεκλογική δράση της παράταξης.


Ακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων ο οποίος κατέληξε στο αισιόδοξο μήνυμα της εκλογικής νίκης στις κάλπες του Οκτωβρίου.

«Στο χρονικό διάστημα που μένει μέχρι τις εκλογές δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί μπορούμε με το πρόγραμμα και τις θέσεις μας να φέρουμε τους συνδημότες μας πιο κοντά μας ώστε συλλογικά να δημιουργήσουμε το μέλλον και να δώσουμε προοπτική για τον τόπο μας. Βασικό συστατικό σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να αποτελέσει η αλληλεγγύη. Ένας για όλους και όλοι για τον άλλον. Ξεκινάμε με ορμή, αυτοπεποίθηση και πολύ δουλειά. Στο χέρι μας είναι με τη δύναμη και την πίστη στην ομάδα μας να βγούμε νικητές από αυτή την μάχη. Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία», κατέληξε ο κ. Μπέγκας.Νέο λογότυπο

Ξεχωριστή στιγμή στη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του νέου λογότυπου της παράταξης, το οποίο εκσυγχρονίστηκε για να αποτυπώσει την ανανέωση της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα», η οποία προχωρά μπροστά σε μια εξελικτική πορεία απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας.

Στο νέο λογότυπο η ένωση του «Έψιλον» με το «Πι», των δύο αρχικών γραμμάτων του συνδυασμού, παρουσιάζονται αφαιρετικά και την ίδια στιγμή συμβολίζουν το σημείο ένωσης της λίμνης με την ίδια την πόλη, ανοίγοντας μια πύλη για τον μέλλον. 

«Με αυτόν τον τρόπο υπογραμμίζουμε ότι η ενότητα των πολιτών αποτελεί το απαραίτητο συστατικό στοιχείο για την πορεία προς το μέλλον του δήμου μας. Γιατί εμείς, όπως αποδείξαμε και στην περίοδο που διοικήσαμε θα είμαστε η δημοτική αρχή όλων των γιαννιωτών», υπογράμμισε ο κ. Μπέγκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]