ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ!!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Δήμος Πωγωνίου :Με μεγάλη επιτυχία η Εβδομάδα Εθελοντικού Καθαρισμού Μονοπατιών

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Εθελοντικού Καθαρισμού Μονοπατιών που διοργάνωσε ο Δήμος Πωγωνίου σε συνεργασία με το Φιλεκπαιδευτικό, Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Πωγωνιανής, το Φυσιολατρικό Ορειβατικό Σύλλογο (Φ.Ο.Σ) Πωγωνίου και την εταιρεία υπαίθριων δραστηριοτήτων Trace Your Eco.

Εθελοντές από την Κωνσταντινούπολη, τη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα και την Άρτα έγιναν μία δυναμική ομάδα με κατοίκους των χωριών του Πωγωνίου και με μεράκι και σκληρή δουλειά καθάρισαν και σηματοδότησαν με τις μπλε πινακίδες του Epirus Trail  τη χαράδρα του Κουβαρά και τη διαδρομή από το γεφύρι του Γκρέτσι μέχρι το Κουτσόκρανο. 

Στόχος της δράσης ήταν η ανάδειξη και διάσωση των μονοπατιών και του πλούσιου φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής και οι εθελοντές καθάρισαν τους πεζοπορικούς δρόμους ξαναζωντανεύοντας παλιά μονοπάτια που διαπερνούν μία περιοχή απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. 


Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες ήρθαν σε επαφή με την ιστορία, τη φυσική ομορφιά και τον πλούσιο ιστορικό πολιτισμό του Πωγωνίου και ξεναγήθηκαν σε μουσεία κι όχι μόνο.

Όλοι οι εθελοντές έλαβαν αναμνηστικά δώρα καθώς και παραδοσιακά προϊόντα  της περιοχής.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Στυλιανός Κουκουλάρης ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους συμμετέχοντες για την εξαιρετική δουλειά και τους καλεί να ξαναεπισκεφθούν την περιοχή ως περιπατητές των όμορφων μονοπατιών του Πωγωνίου. «Έγινε με εξαιρετική προσπάθεια και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές και απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να περπατήσουν στα υπέροχα μονοπάτια της περιοχής. Η πλούσια φυσική ομορφιά θα τους ανταμείψει» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]