LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Όλυ Τσουμάνη :Απαράδεκτες υγειονομικά συνθήκες στο εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών

 


Η δημοτική σύμβουλος  και εκ νέου υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών με τη Λαϊκή Συσπείρωση Όλυ Τσουμάνη, στη σημερινή της  επίσκεψη στο χώρο του εργοταξίου διαπίστωσε από κοντά όσα καταγγέλλει τόσο καιρό ο Σύλλογος εργαζομένων για την άθλια κατάσταση του εργοταξίου.

Στα γραφεία υπήρχαν περιττώματα τρωκτικών και έντομα, οι εργαζόμενοι αδυνατούν να κάνουν διάλειμμα και να καθίσουν από τις ακαθαρσίες. Στο χώρο δίπλα από τη λίμνη στο σημείο που οι οδηγοί ξεπλένουν τα απορριμματοφόρα ήταν μαζεμένος σωρός από λάσπες και σκουπίδια ενώ όλοι οι εσωτερικοί χώροι δεν έχουν κλιματισμό με την ατμόσφαιρα  να γίνεται αποπνικτική κατά τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας.

Η Όλυ Τσουμάνη σε δηλώσεις της ανέφερε: «Είναι αδιαμφισβήτητο ότι πρέπει να προχωρήσει άμεσα η  μεταστέγαση του εργοταξίου. Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για να  κινδυνεύει η υγεία των εργαζόμενων στο χώρο από θέματα που όφειλαν να είναι ρουτίνα για το Δήμο. Η κατάσταση είναι τόσο άσχημη που δεν αφορά πλέον μόνο την υγεία των δημοτικών  υπαλλήλων αλλά συνολικά τη δημόσια υγεία αφού τα τσιμπήματα από έντομα σε ένα τόσο μολυσμένο χώρο μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες σε όλο τον πληθυσμό, για να μην αναφέρουμε την διαπιστωμένη ρύπανση της λίμνης. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά  ότι το κράτος τους είναι εχθρικό για τους εργαζόμενους και  τις ανάγκες τους »


Η υποψήφια Δήμαρχος επικοινώνησε με τον  Δήμαρχο και διαμαρτυρήθηκε για τις υγειονομικά απαράδεκτες συνθήκες και απαίτησε να ληφθούν άμεσα μέτρα για μυοκτονία, απολύμανση και απεντόμωση του χώρου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]