ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Ζάψας:Καθολική αποδοχή της υποψηφιότητας Γιάννη Στέφου ,για την Περιφέρεια Ηπείρου


 Συνεδρίασε εκτάκτως, σε τηλεδιάσκεψη, την Πέμπτη 13 Ιουλίου, η διευρυμένη γραμματεία της Περιφερειακής Παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» με τη συμμετοχή των Περιφερειακών Συμβούλων, του επικεφαλής της Παράταξης Γιώργου Ζάψα και του πρώην Βουλευτή Ιωαννίνων Γιάννη Στέφου, ο οποίος καταρχάς έχει αποδεχθεί την πρόταση να τεθεί επικεφαλής της Περιφερειακής μας Παράταξης.


Η συνεδρίαση ασχολήθηκε με την προετοιμασία της Παράταξης  για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές και η υποψηφιότητα του Γιάννη Στέφου έτυχε καθολικής αποδοχής.


Η συνέχεια της δράσης μας σε συνδυασμό με τη διεύρυνση της Παράταξης σε νέες κοινωνικές δυνάμεις, καθώς και η επεξεργασία ενός νέου επικαιροποιημένου προγράμματος θα αποτελέσουν προτεραιότητες και εξαιρετική βάση εκκίνησης για την επίτευξη του στόχου διεκδίκησης της Περιφέρειας Ηπείρου και την έξοδο από την παρατεταμένη στασιμότητα.


Ο Γιάννης Στέφος τόνισε την αναγκαιότητα και την βεβαιότητά του για αλλαγή στην Περιφέρεια Ηπείρου προς όφελος των πολιτών.


Το επόμενο διάστημα θα συγκληθεί πανηπειρωτική συνέλευση μελών που θα ασχοληθεί με την υλοποίηση του σχεδίου μας για να ηγηθούμε της αλλαγής στην Περιφέρεια Ηπείρου.


14/7/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]