LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων :Τελετή λήξης θερινών προγραμμάτων ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ


 Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συνεχίζοντας τη δράση του στην κατεύθυνση της προώθησης και διάδοσης της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, ολοκληρώνει το θερινό κύκλο μαθημάτων ελληνικής γλώσσας σε νέους Απόδημους Ηπειρώτες και σε αλλοδαπούς σπουδαστές με τη διοργάνωση αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 20:30, στις εγκαταστάσεις του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Με την εκδήλωση αυτή που γίνεται με τη συμμετοχή των Πρυτανικών Αρχών, των εμπλεκόμενων στα προγράμματα φορέων, των τοπικών αρχών, των μελών του Δ.Σ. του Πανεπιστημίου, των διδασκόντων και του διοικητικού προσωπικού, ολοκληρώνονται τα θερινά προγράμματα του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι  σπουδαστές των θερινών προγραμμάτων:

Οι σπουδαστές του Προγράμματος για Νέους Απόδημους Ηπειρώτες. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. με απόφαση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Απόδημων Ηπειρωτών και με τη βοήθεια του Υπουργείου Εξωτερικών. Το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνεται σε Νέους Απόδημους Ηπειρώτες και έχει στόχο να γνωρίσουν την τοπική πολιτισμική παράδοση, να βελτιώσουν την ελληνομάθειά τους και να επανασυνδεθούν με την πατρίδα τους.


Οι σπουδαστές του πάγιου αυτοχρηματοδοτούμενου θερινού προγράμματος του Κέντρου (Θερινό ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.), άνθρωποι με διαφορετικές κουλτούρες που θαυμάζουν την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό, οι οποίοι προέρχονται από τις χώρες: Τουρκία, Ισπανία, Σουηδία, Ιταλία, Πολωνία, Γαλλία, Βόρεια Μακεδονία, Τυνησία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γερμανία, Αυστραλία.


Επιστημονικά Υπεύθυνος των προγραμμάτων ήταν ο πρόεδρος του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. κύριος Ξενοφών Μπήτσικας. Υπεύθυνη της διοικητικής υποστήριξης των προγραμμάτων του Κέντρου είναι η κ. Βασιλική Παντελή ενώ στη γραμματειακή υποστήριξη των προγραμμάτων εργάστηκαν οι κ.κ. Άννα Δούβαλη, Αναστασία Γιαννίκου, Ευαγγελία Αποστόλου και Ελευθερία Κοντού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]