ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Πάργα: Εργαζόμενος καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε με τσουγκράνα, επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του


 Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων στον Επισιτισμό - Τουρισμό σχετικά με τον ξυλοδαρμό εργαζόμενου στην Πάργα.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων στον Επισιτισμό - Τουρισμό, ένας σερβιτόρος ξυλοκοπήθηκε άγρια, επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του.


Σύμφωνα με το πρωτοβάθμιο Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού Πάργας, ο νεαρός σερβιτόρος έχει αναγγελία πρόσληψης στο ΕΡΓΑΝΗ στα μέσα Ιουνίου και ο εργοδότης του τον πλήρωνε παρανόμως με ένα ποσό μέσω τραπέζης, το οποίο δεν συμπίπτει με την κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας που είναι υποχρεωτική, ενώ τα υπόλοιπα του τα έδινε «μαύρα».


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «οι προσβολές καθημερινώς και η μείωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του 20χρονου συναδέλφου μας, μέχρι που ξυλοκοπήθηκε με κοντάρι από τσουγκράνα. Ο συνάδελφος μας κατέληξε στο νοσοκομείο. Η Ομοσπονδία μας επικοινώνησε με την μητέρα του συναδέλφου και έχουμε ξεκινήσει όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες».

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]