ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

Νοσοκομείο Πρέβεζας:Προσλαμβάνονται δύο συμβασιούχοι χειρουργοί

 

Μετά από επικοινωνία που είχε ο βουλευτής   Πρέβεζας της ΝΔ Σπύρος Κυριάκης  με τον  Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη ,δρομολογείται η πρόσληψη δύο γιατρών χειρουργών με εξάμηνη σύμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Σε ανακοίνωσή του ο κ.Κυριάκης αναφέρει : 
"  Κατόπιν επικοινωνίας μου με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κύριο Γιάννη Καρβέλη, είχαμε μεταξύ άλλων και ως αποτέλεσμα την πρόσληψη δύο (2) Ιατρών Χειρουργών με σύμβαση έξι μηνών στο Νοσοκομείο Πρέβεζας. Η εν λόγω ενίσχυση της στελέχωσης του Νοσοκομείου βοηθά αισθητά στη βελτίωση της λειτουργίας της χειρουργικής κλινικής και του Τμήματος επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) μέχρι την ολοκλήρωση της επικείμενης διαδικασία πρόσληψης δύο (2) μόνιμων ιατρών με βαθμούς Δ/ντη και Συντονιστή Διευθυντή. Η πρόσληψη των συμβασιούχων ιατρών, οι οποίοι είναι εγνωσμένης αξίας, αποτελεί προσωρινή λύση μέχρις ότου ολοκληρωθεί η ανωτέρω πρόσληψη δύο μόνιμων ιατρών.


Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι διαδικασίες πρόσληψης επηρεάστηκαν αρνητικά από την ιδιαίτερα μακρόχρονη προεκλογική διαδικασία και τις συνταγματικές και νομικές δεσμεύσεις απαγόρευσης προσλήψεων. Αποτέλεσμα υπήρξε η πρόσκαιρη υποστελέχωση του Χειρουργικού τομέα που ήδη αρχίζει να ομαλοποιείται. Στόχος μου παραμένει όχι μόνο η ποσοτική αλλά και η ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας.


τηλεφωνικά τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για τις απόψεις μου και τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας. Η συνομιλία μας και η επικείμενη συνάντησή μας οδήγησε και έχω την αίσθηση ότι θα οδηγήσει στη λήψη αποφάσεων για την άμεση επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων. Εκφράζω την αισιοδοξία μου για την συνεργασία με τον Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας. Εκφράζω επίσης την εκτίμησή του προς όλους τους εμπλεκόμενους, συμπεριλαμβανομένων του Διοικητή του Νοσοκομείου και ιδίως των Ιατρών του Νοσοκομείου, για την αφοσίωση τους.


 Δεσμεύτηκα και δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι για τη βελτίωση του συστήματος υγείας στην περιοχή μας και να επιδιώκω την απαραίτητη χρηματοδότηση και πόρους για να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία του νοσοκομείου και η παροχή υψηλής ποιότητας υγειονομικής περίθαλψης σε όλους τους πολίτες."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]