Στόχος βανδάλων ο 5ος Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Ιωαννιτών

 


Στόχος βανδάλων έγινε χτες το βράδυ, Τετάρτη 5 Ιουλίου, ο 5ος Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Ιωαννιτών. Άγνωστοι εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του Σταθμού όπου προκάλεσαν ζημιές και φθορές.  

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί ένα τέτοιο δυσάρεστο περιστατικό στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Για την επιδρομή των βανδάλων ενημερώθηκε η Αστυνομία όπου διενήργησε επιτόπια καταγραφή και έχει κατατεθεί μήνυση κατ’ αγνώστων. 


Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» θεωρεί απαράδεκτες και επικίνδυνες τέτοιου είδους συμπεριφορές σε μια δομή που δέχεται καθημερινά βρέφη και νήπια και δυσχεραίνεται η λειτουργία της.  Λυπούμαστε ιδιαίτερα για το περιστατικό διότι η καταστροφή δημόσιας περιουσίας, δείχνει κυρίως την έλλειψη παιδείας και την αντικοινωνική συμπεριφορά, των ατόμων που προκαλούν τέτοιου είδους φθορές.

Το πρόβλημα αυτό είναι βαθειά κοινωνικό και πιστεύουμε ότι θα λυθεί εάν συμβάλλουν και οι οικογένειες αυτών των παιδιών με την σωστή διαπαιδαγώγηση τους και την απασχόλησή τους σε δημιουργικές και χρήσιμες δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]