ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ιωάννινα-Υπενθύμιση! Εργασίες στην 28ης Οκτωβρίου- Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσειςΞεκίνησαν χθες Κυριακή 30 Ιουλίου οι εργασίες για την ολοκλήρωση συνδέσεων υφιστάμενων δικτύων πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων, παρέμβαση που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο με συνολικό προϋπολογισμό 1,3 εκατομμύρια ευρώ. 

Με απόφαση του Δημάρχου Ιωαννίνων Δημήτρη Παπαγεωργίου και με τη σύμφωνη γνώμη της Τροχαίας, από την Κυριακή απαγορεύεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων στο αριστερό ρεύμα ανόδου της οδού 28ης Οκτωβρίου ενώ δεσμεύεται και το αντίστοιχο πεζοδρόμιο, από τη συμβολή της οδού με την οδό Χαριλάου Τρικούπη ως τους κεντρικούς φωτεινούς σηματοδότες. 

Οι παρεμβάσεις που θα εκτελεστούν στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου αφορούν στις οδούς: 28ης Οκτωβρίου –Χαριλάου Τρικούπη (Προέκταση ) – Φ. Τζαβέλα (τμήμα) – Ν. Μπότσαρη – Κ. Φρόντζου και Δαγκλή.

Για το σχεδιασμό της αναμόρφωσης των οδών, ελήφθη υπόψη το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιωαννιτών και οι προβλέψεις για την ιεράρχηση και κυκλοφοριακή οργάνωση του οδικού δικτύου στο κέντρο της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]