Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων :Εθελοντική αιμοδοσία Τετάρτη 26 Ιουλίου


 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ  ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ  26  ΙΟΥΛΙΟΥ


Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα κάλυψης των αναγκών σε αίμα του τμήματος αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν.Ι., διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 26 Ιουλίου από τις 4μμ έως τις 8μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων (Γιοσέφ Ελιγιά 7).

Οι διαρκείς ανάγκες για αίμα, η ανεπάρκεια του δημόσιου συστήματος υγείας, οι αγώνες μας ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα που αφορά τη δευτεροβάθμια περίθαλψη είναι ηχηρό κάλεσμα για αυξημένη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Εργατικού Κέντρου.

Στις αντίξοες συνθήκες που ζούμε η οργανωμένη συλλογική αλληλεγγύη είναι το όπλο του λαού μας απέναντι στην συνολική  επίθεση της ζωής και των δικαιωμάτων μας. Την ίδια ώρα τα δεκάδες εργατικά ατυχήματα σε όλη τη χώρα αναδεικνύουν την ανάγκη για αίμα.

Παλεύουμε ώστε το αίμα να αξιοποιείται σαν πηγή ζωής και όχι να χύνεται στους χώρους δουλειάς και στα πεδία των ιμπεριαλιστικών πολέμων.

Καλούμε τα σωματεία να κάνουν δική τους υπόθεση τον αγώνα ενίσχυσης της δικής τους τράπεζας αίματος. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους ανέργους της πόλης μας που μπορούν να δώσουν αίμα να συμμετέχουμε μαζικά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]