ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Η ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.: Παρουσίαση Προγράμματος "ΑΕΙΘΑΛΕΙΑ" στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών

 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 07-06-2023, ημέρα Τετάρτη, με εξαιρετική επιτυχία στο χώρο του 1ου  ΚΑΠΗ Δήμου Ιωαννιτών  η παρουσίαση του προγράμματος «ΑΕΙΘΑΛΕΙΑ» που αφορά την ενεργό γήρανση, τον εθελοντισμό ατόμων Τρίτης Ηλικίας και την συμμετοχή τους στα κοινά. 


Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από τον κ. Μέντη Μανώλη- Επίκουρο Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών, τον κ. Χατζησωκράτη Σοφοκλή – Σύμβουλο προβολής της εταιρίας PROOPSIS και τον κ. Γιαννούδη Αντώνη – Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας PROOPSIS.


Σκοπός του προγράμματος «Αειθαλεία» είναι η προώθηση της ενεργού γήρανσης μέσω της ενδυνάμωσης της συλλογικής δράσης και του εθελοντισμού με τη συμμετοχή σε δράσεις κοινωνικής ωφέλειας.Το πρόγραμμα «ΑΕΙΘΑΛΕΙΑ» υλοποιείται  στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund  

με φορέα υλοποίησης  την ΑμΚΕ ΕΛΙΞ 

Διαχειριστή Επιχορήγησης το ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ και 

Εταίρους το Πανεπιστήμιο Πατρών, την ΠΡΟΟΨΙΣ, και την  ΟΤΕ ACADEMY

Την παρουσίαση του προγράμματος παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον τα μέλη των ΚΑΠΗ,  ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κος Πάνου Δημήτριος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας –Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Συνοχής και Δημόσιας Υγείας  Αγνή Νάκου, και η  Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κα Τζιοβάρα Σοφία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]