ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Η ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Πρέβεζα:Προς ολοκλήρωση οι εργασίες του αλιευτικού καταφυγίου στον Μύτικα

 


Στην τελική τους  ευθεία έχουν μπει οι εργασίες για την ολοκλήρωση του αλιευτικού καταφυγίου  στον Μύτικα Πρέβεζα το οποίο   υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας στα πλαίσια του προγράμματος ΑΙ SMART Adriatic Ionian Small και χρηματοδοτείται από το Interreg Ελλάδα Ιταλία 2014-2020. 

Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες  προκειμένου το έργο να καταστεί  λειτουργικό  παρέχοντας σύγχρονες  και ασφαλείς υποδομές στους αλιείς  και  αναβαθμίζοντας παράλληλα  αισθητικά τους περιβάλλοντες  χώρους.

Μεταξύ άλλων έγινε αποκατάσταση  θωράκισης και  επέκταση του προσήνεμου  μόλου, αυξήθηκε η χωρητικότητά του με  τη δημιουργία νέου κρηπιδώματος ενώ βελτιώθηκε  συνολικά η λειτουργία του καταφυγίου.


Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο  Ιωάννου ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των αλιέων και των κατοίκων του Μύτικα για την αναβάθμιση του υπάρχοντος καταφυγίου και αποτελεί  ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο για την  περιοχή το  οποίο έρχεται ως  συνέχεια του σχεδίου αναβάθμισης των αλιευτικών υποδομών του Νομού.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]