Ιωάννινα: Παρεμβάσεις σε πάρκα και αθλητικούς χώρους από το εργοτάξιο του Δήμου


 Παρεμβάσεις σε πάρκα και αθλητικούς χώρους από το εργοτάξιο του Δήμου

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε πάρκα αλλά και αθλητικούς χώρους του Δήμου με το προσωπικό του εργοταξίου.

Οι παρεμβάσεις γίνονται με την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Εργοταξίου Αριστείδη Παππά, τον συντονισμό του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Βασίλη Ζωγράφου και με την συμβολή του Δημοτικού Συμβούλου Νικόλαου Τσόλη.

Σε σημεία όπου εξελίσσονται εργασίες βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου ο οποίος τόνισε την σημασία των παρεμβάσεων καθώς αναβαθμίζουν τους χώρους και τους αποδίδουν ευπρεπισμένους στους πολίτες. 


Οι παρεμβάσεις αυτές είναι:

Πλήρης αναμόρφωση του πάρκου Ανθούπολης επί των οδών Ι. Ρίτσου και Αχιλλέως και του αθλητικού χώρου που βρίσκεται σε αυτό με αντικατάσταση των μπασκετών και της περίφραξης. Τοποθετήθηκαν νέα παγκάκια, φωτισμός, έγινε δενδροφύτευση, προγραμματίστηκε η φύτευση των παρτεριών και τοποθετήθηκε αυτόματο σύστημα ποτίσματος.

Ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου στην Ανατολή μεταξύ των οδών Πόντου και Ναπ. Ζέρβα με νέα πλακόστρωση και συντήρηση - επισκευή  των καθιστικών.

Πλήρης ανακατασκευή της πλακόστρωσης του μνημείου εκτελεσθέντων στο Σταυράκι.

Τοποθέτηση νέων ταμπλό στις μπασκέτες του αθλητικού χώρου, απέναντι από το ΚΕΠΑΒΙ, επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.


«Ο Δήμος με το προσωπικό του εργοταξίου συνεχίζει καθημερινά τις προσπάθειες για την ανάπλαση και συντήρηση των κοινόχρηστων και των αθλητικών χώρων. 

Παρακαλούμε τους συνδημότες μας να φροντίζουν και να προστατεύουν τους χώρους αυτούς από βανδαλισμούς και να συμβάλλουν από την πλευρά τους ώστε να διατηρούνται καθαροί» τόνισε ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]