ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Η ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Και ο Δήμος Δωδώνης στην Πανηπειρωτική Έκθεση


 Η προβολή του πολιτιστικού αποθέματος του Δήμου Δωδώνης αποτελεί την κεντρική ιδέα της φετινής συμμετοχής του Δήμου, με δικό του περίπτερο, στην 21η «Πανηπειρωτική Έκθεση 2023», τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο.

Ο Δήμος Δωδώνης παρουσιάζει κατ’ αρχάς, το σημαντικότατο θεσμό του Φεστιβάλ Δωδώνης, με υλικό για την ιστορία των έξι προηγούμενων διοργανώσεων, λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση του προγράμματος για το φετινό Φεστιβάλ. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα προστασίας και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου που υλοποιήθηκαν με τη χρηματοδότηση τριών προγραμμάτων Interreg κατά τα τελευταία χρόνια.

Στο υλικό προβολής του Δήμου Δωδώνης και των Κοινοτήτων του περιλαμβάνεται πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο διέθεσαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου, ενώ ξεχωριστή θέση στο περίπτερο καταλαμβάνουν οι παραδοσιακές φορεσιές του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοπάνης, καθώς και η παρουσίαση του Μουσείου Εκκλησιαστικής Τέχνης Σκλίβανης, έργου του Δήμου Δωδώνης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκλίβανης. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]