ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ουδέν... σχόλιον


 Υπάρχουν αρκετοί δρόμοι στο λεκανοπέδιο   των Ιωαννίνων που συνδέονται με τους κύριους οδικούς άξονες και οι οποίοι έχουν αφεθεί στη μοίρα τους, χρόνια τώρα. 

Δύο παραδείγματα: Η οδός Αρσένη Γεροντικού που ενώνει το  6ο ΕΠΑΛ με τη Σταυρακίου και τα Ζευγάρια και τον οποίο χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος για να αποφύγει την κυκλοφορία και η Παπαθωμά Μέκαλη που συνδέει επίσης την οδό Σταυρακίου με την Περιφερειακή και τα Σεισμόπληκτα. Όχι μόνο δεν θα δει κανείς εκεί μια νέα άσφαλτο αλλά ούτε πινακίδες σήμανσης, επαρκή φωτισμό κτλ. 

Επειδή όμως δεν βρισκόμαστε πια στη δεκαετία του '80 που ό,τι βρισκόταν λίγο πιο έξω από τη Δωδώνης θεωρούνταν ύπαιθρος, αλλά έχουμε αλλάξει χιλιετία εδώ και 23 ήδη χρόνια, καιρός δεν είναι να ασχοληθούν οι επαΐοντες και με εκείνους τους δρόμους που βοηθούν στην εξομάλυνση του κυκλοφοριακού και οι οποίοι δεν πληρούν πια κανένα πρωτόκολλο ασφαλείας;                                                           Οδός Αρσένη ΓεροντικούΘα πείτε βέβαια εδώ δεν έχει πέσει νέα άσφαλτος σε κεντρικούς άξονες με τις λακούβες και τις κακοτεχνίες να κάνουν ...πάρτυ, τα προάστια θα κοιτάξουμε; Ουδέν σχόλιον, λοιπόν... 


                                                          Οδός Παπαθωμά Μέκαλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]