Φοιτητικοί Σύλλογοι Πανεπιστημίου Ιωαννίνων:Τα καταφέραμε! Καμία έξωση φοιτητή από τις εστίες !


 Ανακοίνωση ΦΣ Ιωαννίνων

Μια πρώτη νίκη του αγώνα των Φοιτητικών Συλλόγων στα Γιάννενα σημειώθηκε σήμερα καθώς μέσα από τη πίεση που ασκήσαμε με τη δράση μας τις προηγούμενες μέρες, καταφέραμε να μην προχωρήσουν οι εξώσεις σε φοιτητές που διαμένουν στις φοιτητικές κατοικίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Συνεδρίασε σήμερα  20.06.2023 η αρμόδια επιτροπή, στην οποία παρευρέθηκε εκπρόσωπος των Φ.Σ. του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και αποφασίστηκε η έγκριση παραμονής όλων των φοιτητών που εξετάζονταν σήμερα. Γνωρίζουμε καλά πως αυτό αφορά ένα πρώτο κομμάτι των εστιακών φοιτητών που δέχθηκαν τις προηγούμενες μέρες προειδοποιητικά σημειώματα ή τηλεφωνικές ενημερώσεις, όμως ο δρόμος του συλλογικά οργανωμένου αγώνα μέσα από τους Φοιτητικούς μας Συλλόγους για εστίες σύγχρονες, δημόσιες και δωρεάν για όλους τους φοιτητές είναι η απάντησή μας και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα για άλλη μια φορά.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι υψώνουμε τείχος προστασίας για τους συναδέλφους μας εστιακούς, συνεχίζουμε να διεκδικούμε να μην πεταχτεί κανένας φοιτητής έξω από το δωμάτιο του, με κρατική χρηματοδότηση να αναβαθμιστούν οι εστίες. 

Κανένας φοιτητής, καμία φοιτήτρια που μένει στις εστίες δεν είναι μόνο του! Παραθέτουμε στοιχεία επικοινωνίας εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου εστιών ώστε, πιο γρήγορα και έγκαιρα να φτάσουμε σε κάθε φοιτητή που έχει δεχθεί προειδοποίηση για έξωση.


Συνεχίζουμε!
Φοιτητικοί Σύλλογοι Πανεπιστημίου Ιωαννίνων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]