Έργο εκσυγχρονισμού στα ΚΕΠ του Δήμου Πωγωνίου

 Σε εξέλιξη βρίσκεται η δημοπράτηση του έργου «Εργασίες ανακαίνισης Κ.Ε.Π. Δήμου Πωγωνίου – Επιχορήγηση Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Ταμείου Ανάκαμψης», ενός έργου που θα εκσυγχρονίσει τα Κ.Ε.Π. και τις προσφερόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες.

Το έργο προβλέπει εργασίες ανακαίνισης και επισκευής των θυρών, χρωματισμών, κουφωμάτων, ειδών υγιεινής, δαπέδων, των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, καθώς και προμήθεια και τοποθέτηση επίπλων, καθισμάτων, μηχανισμών ανέλκυσης ΑΜΕΑ και επιγραφών. Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε όλα τα ΚΕΠ του Δήμου Πωγωνίου: Καλπακίου, Παρακαλάμου, Δελβινακίου, Κεφαλοβρύσου, Πωγωνιανής και Λάβδανης.

Το έργο, προϋπολογισμού 175.870,00€ με Φ.Π.Α.24%, χρηματοδοτείται από πόρους του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης μέσω του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 στο πλαίσιο του έργου «Εκσυγχρονισμός των Κ.Ε.Π.».

Παράλληλα με το παραπάνω έργο η ίδια πρόσκληση περιλάμβανε και την επιχορήγηση της προμήθειας Η/Υ, εκτυπωτών και tablets για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των ΚΕΠ. Η εν λόγω προμήθεια προϋπολογισμού 49.848,00€ με Φ.Π.Α. 24%, έχει δημοπρατηθεί από τις Υπηρεσίες του Δήμου Πωγωνίου και αναμένεται το επόμενο διάστημα να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο. 

«Τα Κ.Ε.Π. προσφέρουν υπηρεσίες ποιότητας και ο εκσυγχρονισμός τους θα συμβάλει τα μέγιστη στην αναβάθμιση αυτών. Πρόκειται για ένα ουσιαστικό έργο με θετικό και άμεσο αντίκτυπο στους συνδημότες» δηλώνει ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]