ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Η ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Τέσσερα μετάλλια η Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

 


Τέσσερα ακόμα μετάλλια κατέκτησε η Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία-Μαλοπόλσκα 2023», εκ των οποίων είναι ένα ασημένιο και τρία χάλκινα.


Στο στίβο, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομάδων που εντάσσεται στους 3ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επι κοντώ και ο Δημήτρης Τσιάμης το χάλκινο στο τριπλούν.


Ο Καραλής είχε επιτυχημένα άλματα στα 5.45, 5.65, 5.70 και 5.80 και απέτυχε τρεις φορές στα 5.85. Τον πέρασε μόνο ο Ολλανδός Vloon με 5.85.Ο Τσιάμης είχε πρώτο άλμα στα 15.97 και το δεύτερο ήταν το καλύτερο με 16.38. Ακολούθησαν ένα στα 16.26 και δύο άκυρα. Πρώτος ο Ιταλός Bocchi με 16.84 και δεύτερος ο Τούρκος Necati με 16.71.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και η Κέλλυ Κυδωνάκη. Η πρωταθλήτρια του καράτε έφτασε αήττητη ως τα ημιτελικά του κουμιτέ στην κατηγορία των +68κ. όπου έχασε από την Ιταλίδα Ferracuti, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Εξαιρετική εμφάνιση και από τον 19χρονο Κωνσταντίνο Δημητρόπουλο στο τάεκβοντο. Στην κατηγορία των -54 κιλών o Δημητρόπουλος νίκησε με 2-1 τον Σουηδό Marwan και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Συνολικά η Ελλάδα μετά από τρεις ημέρες Αγώνων, έχει φτάσει τα οκτώ μετάλλια, εκ των οποίων τα τρία ασημένια και τα πέντε χάλκινα.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ – 1η ΜΕΡΑ (ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Τσιάμης είχε πρώτο άλμα στα 15.97 και το δεύτερο ήταν το καλύτερο με 16.38. Ακολούθησαν ένα στα 16.26 και δύο άκυρα. Πρώτος ο Ιταλός Bocchi με 16.84 και δεύτερος ο Τούρκος Necati με 16.71.


Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και η Κέλλυ Κυδωνάκη. Η πρωταθλήτρια του καράτε έφτασε αήττητη ως τα ημιτελικά του κουμιτέ στην κατηγορία των +68κ. όπου έχασε από την Ιταλίδα Ferracuti, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.


Η Κέλλυ Κυδωνάκη με το χάλκινο

Εξαιρετική εμφάνιση και από τον 19χρονο Κωνσταντίνο Δημητρόπουλο στο τάεκβοντο. Στην κατηγορία των -54 κιλών o Δημητρόπουλος νίκησε με 2-1 τον Σουηδό Marwan και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.Συνολικά η Ελλάδα μετά από τρεις ημέρες Αγώνων, έχει φτάσει τα οκτώ μετάλλια, εκ των οποίων τα τρία ασημένια και τα πέντε χάλκινα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]