Θερινή έκθεση φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας Φιλιππιάδας Κα.Δρώ.


 Η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρώ με χαρά σας προσκαλεί στην καλοκαιρινή έκθεση των μελών της  με τίτλο “Νά μαστε”. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 στις 20:00  στον Πολυχώρο Πολιτισμού Φιλιππιάδας (Παλαιό Δημαρχείο). Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 21 Ιουνίου έως τις 28 Ιουνίου και η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό με ώρες λειτουργίας 19:00-22:00 καθημερινά. Η έκθεση με τίτλο “Νά μαστε”  είναι το αποτέλεσμα του ομαδικού project παρουσίασης των πορτραίτων των μελών της τακτικής ομάδας της Κα.Δρώ. καθώς και του τμήματος αρχαρίων.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι : Στεργιανή Βερνιώτου, Γιώργος Γκαβάγιας, Κώστας

Ευαγγέλου, Ιωάννα Θεοχαροπούλου, Ευάγγελος Καλύβας, Υβόννη Καραντζή, Νάντια Λιανού, Λίνα Μαλέσκου, Μαρκέλλα Πανταζή,  Χρήστος Ροντογιάννης, Βασίλης Σιαπέρας, Νίκη Σιάφη,  Γιώργος Σταύρος, Μπάμπης Χριστιάς.‘ Νά μαστε ’


Ολοκληρώθηκε και παρουσιάζεται το project της Κα.Δρώ. “Νά μαστε” μετά από δύο χρόνια σκέψης, πειραματισμού και δουλειάς.

Η σύνδεση των μελών της ομάδας με κοινό παρονομαστή την αγάπη για τη φωτογραφία, στάθηκε η αφορμή για την ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων μεταξύ τους, σχέσεις που διέπονται από σεβασμό, χαρά, φιλία, ευγνωμοσύνη και απουσία εγωισμού.

Την ποικιλομορφία των συναισθημάτων που προκύπτουν από τη συνεργασία και τη συμπόρευση ετερόκλητων - κατά τα άλλα- ανθρώπων, επιχειρεί η ομάδα να αποτυπώσει μέσα από σειρές πορτραίτων των ίδιων των μελών της. Ο τρόπος, η τεχνική, το μέσο  ίσως να διαφέρει ανάλογα με την οπτική γωνία του κάθε φωτογράφου αλλά στο τέλος η έκθεση φιλοδοξεί να αποτελέσει τον συγκερασμό όλων εκείνων των ξεχωριστών χαρακτηριστικών που δημιουργούν ένα σύνολο “δεμένο” και συνειδητοποιημένο ως προς τον σκοπό της παρουσίας τους στην ομάδα της Κα.Δρώ.

Νά μαστε λοιπόν ενώπιόν σας με αγάπη, χιούμορ, φαντασία, ευαισθησία και ειλικρίνεια.

Namaste !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]